In Nederland zijn er veel online advertising marketplaces. Denk maar aan: Bol.com, Facebook, Google, Amazon Marktplaats en nog veel meer. Maar wil je met je eigen online marketing aan de slag? of je bestaande projecten uitbreiden? Wij hebben hier de juiste tools om jouw hier mee verder te helpen. Bij Buro Content proberen zoveel mogelijk kansen te pakken voor een goede onderneming. Bij ons worden geen moeilijke termen gebruikt wij leggen alles uit op jouw niveau. Buro Content houd van een goede structuur en een goed overzicht.

Online advertising Marketplaces.

Wat is een online Marketplace?

Een online marketing bureau is een bedrijf dat zich 100% focust op de online marketing. Ook helpen ze je binnen een online marketing strategie. Dit kan de zoekmachine optimaliseren, online adviteren, email marketing, social media marketing en content marketing. Aan de hand van jouw analyses naar het zoekgedrag van jouw concurrenten maakt een online marketing bureau samen met jou een plan om te groeien. Online marketing is simpelweg het promoten van producten of diensten via het internet via online marketing kanalen. Het doel is om jouw doelgroep via het internet aan te spreken om jouw doelen te bereiken.

Waarom zou je een online Marketplace inhuren?

Als je zelf niet de kennis, ervaring of tijd in huis hebt om aan de slag te gaan met online marketing, is het aan te raden om dit uit te besteden. Online marketing doe je er namelijk niet bij. Het is handig om te blijven groeien meer connecties aanleggen. Dit is nodig om jouw concurrenten bij te houden. 

Hoe maken bedrijven gebruik van online marketing?

Als facebook online marketing gebruikt gebeurd het meestal door je doelgroep in beeld te brengen.  Bijvoorbeeld op leeftijd: er worden allemaal kinderen van dezelfde leeftijd aan je aanbevolen. Ook gebruiken ze je locatie om te zien waar je bent, ook dan worden mensen die dan op dezelfde plek zijn in jouw aanbevolen gedaan. Verder als jij genoeg cookies accepteert krijg je vanzelf advertenties op je facebook te staan van dingen die jouw interesse trekken. Ook bij Bol.com gebeurt zo gelijk iets, namelijk als jij iets post op instagram. Dan zie je in keer in Bol.com de items die jij net op je Instagram gezet heb.

Gratis scan bij Buro Content

Op basis van deze scan krijg je een voorstel om geholpen te worden met de online marketing. Wij geven de scan gratis ter waarde van €395. Veel bedrijven vinden dit natuurlijk interessant. De groen-analyse van Buro Content is niet alleen gratis maar ook vrijblijvend. Uit de cijfers van Buro Content bleek dat 87% van alle bedrijven omzet mis liep. Ook hebben ze een rapport vol met veel handige tips om je bedrijf te laten groeien.