Overal inloggen met je kpnmail

email

Je herkent het wellicht wel en wanneer je dit hebt dan heb je er op elke website in de meeste gevallen last van, namelijk dat je een mailadres hebt die niet overal werkt en wanneer je ergens wilt inloggen kan dit niet. Dit komt omdat sommige mailadres een server of dergelijke gebruiken wat niet altijd bruikbaar is. Wanneer je een mail hebt zoals bijvoorbeeld kpnmail dan is dit gelukkig niet zo. Met een webmail kpn kan je namelijk gemakkelijk inloggen op welke website, apparaat of software dan ook. Dit is ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld twee telefoons hebt, eentje voor het werk en een priv├ę. Wanneer dit twee verschillende soorten merken zijn dan wil je wel dat je op allebei de apparaten kunt inloggen.

webmail

Online uitleg

Wanneer je graag een nieuwe webmail wilt gaan aanmaken en je van plan bent om bijvoorbeeld een kpnmail te gaan gebruiken. Dan is het wellicht goed om op internet iets op te zoeken zoals bijvoorbeeld een webmail kpn maken. Het kan namelijk zo zijn dat je bij het maken van een mail zoals deze vragen krijgt over wat je moet doen. Gelukkig is dit op verschillende websites die online makkelijk te vinden zijn duidelijk uitgelegd. Op deze manier lukt het in de meeste gevallen bij iedereen om een account te maken zonder vragen erbij.

De juiste instellingen

Op het moment dat je graag een webmail zoals bijvoorbeeld webmail kpn wilt gaan gebruiken dan is het goed wat voor een instellingen je gaat gebruiken voor deze kpnmail. Wanneer je namelijk een account maakt voor een mailadres dan moet je goed kijken welke server je wilt gaan gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een account waarbij alle mail worden opgeslagen en je ze terug kunt krijgen dan is IMAP hier goed voor, anders is het beter om voor bijvoorbeeld POP3 te gaan!