Handdoeken

Veel bedrijven borduren ook handdoeken, meestal hebben we het dan over bedrijven zoals: Disney, maar ook veel andere bedrijven hebben baat bij verschillende promotie stukken zoals handdoeken. Bovendien worden handdoeken vaak gewassen, en is borduren een slimme manier om een handdoek zo lang mogelijk mee te laten gaan. Sponsoren hebben vaak ook speciale handdoeken voor topsporters, bijvoorbeeld bij de Olympische Spelen, wikkelen de sporters zich na het 100 m zwemmen gelijk in een handdoek, dit is dus een perfecte manier om jouw bedrijf te adverteren. Bovendien hoeven de kosten voor een handdoek borduren niet erg hoog te zijn als je ze in bulk inkoopt, als je er zo naar kijkt zijn deze handdoeken best wel voordelig en ook zeker aangeraden en kan je makkelijk je logo borduren.

Bedrukken of borduren van handdoeken?

Bij het borduren van kleding wordt er meestal een logo op een kleding stuk gestikt. Het is simpelweg duurder omdat er meer werk bij komt kijken. Van uw logo wordt er eerst een borduurkaart gemaakt en verwerkt. Er wordt een ontwerp gemaakt met het aantal benodigde steken. Vervolgens worden deze borduurkaarten geprogrammeerd in de borduurmachine. De prijs is namelijk afhankelijk van de grootte van uw logo (het aantal steken) en de afname daarvan, meestal is het ook zo dat als je bepaalde producten in bulk aankoopt ze een stuk goedkoper zijn of worden, de prijs voor kleding borduren ligt hoger, maar uiteindelijk heeft de werknemer en de eventuele klant er langer plezier van en heb jij langer reclame. 

Waarom geborduurde handdoeken?

Geborduurde handdoeken kunnen handig zijn op veel vlakken, maar daarvoor moet je eerst even kijken naar wat voor bedrijf jij precies hebt. Als je bijvoorbeeld een hotel hebt zijn geborduurde handdoeken erg aangeraden, zo zullen klanten namelijk altijd een gevoel van luxe krijgen als ze het logo van jouw bedrijf waarnemen, bijvoorbeeld als een klant naar de sauna gaat in jouw hotel en zich gelukkig voelt dan krijgt de klant een positief gevoel bij jouw bedrijf, maar als je ook geborduurde handdoeken hebt dan werkt dat ook psychologisch, de klant associeert jouw logo met een goede herinnering. Veel ondernemers willen dat klanten positief denken over hun bedrijf, met geborduurde handdoeken bereik je dit dus.

Waarom geen bedrukte handdoeken?

Je kan handdoeken inderdaad ook bedrukken, dat is is namelijk meestal wel wat goedkoper. Bedrukte handdoeken zijn dus ook een optie, maar is zeer afgeraden omdat de bedrukking niet zo goed tegen water kan op langer termijn en een handdoek komt vaak in aanraking met water en wordt natuurlijk ook gewoon gewassen in de wasmachine, waardoor de bedrukking een stuk sneller zal loslaten dan een geborduurde handdoek. Een geborduurde handdoek is dus op langer termijn de betere keuze, omdat deze duurzamer is. 

Uitstraling 

Veel bedrijven en consumenten kiezen ook voor geborduurde handdoeken, omdat deze er een stuk luxer uitzien en een stuk interessanter zijn voor vele klanten van bijvoorbeeld inderdaad een hotel. Dus wordt borduren aangeraden voor je logo op een handdoek? Ja dit wordt zeker aangeraden.