telefoon reparatie Nijmegen

Logo-Inkstation-nijmegen

Een aantal weken geleden was mijn beeldscherm kapot. Deze had ik laten vallen van de trap. Hierdoor zat er een flinke barst in, waardoor telefoneren haast onmogelijk was. Ik ben daarom gaan kijken op internet voor telefoon reparatie Nijmegen. Ik kwam vervolgens uit bij Inkstation. Dit omdat hij prijstechnisch heel aantrekkelijk zijn, originele onderdelen gebruiken en een uitstekende service hebben. Op het internet wordt heel positief over hun gesproken.

Eenmaal in de winkel aangekomen werd ik zeer vriendelijke geholpen. Ik kon wachten op mijn reparatie (ideaal)! Na een half uur was mijn iPhone al gerepareerd en daar ben ik ze enorm dankbaar voor. Voor een zeer scherpe prijs hebben ze het onderdeel vervangen. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. Zij beschikken namelijk over alles wat je als bedrijf zijnde wenst van een onderneming. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en kwalitatieve producten.

Splash-Inkstationnijmegen

Cartridges en toners

Naast telefoon reparatie kan je ook bij Inkstation terecht voor cartridges en toners. Zowel originele als huismerk producten. Uiteraard zit hier een prijsverschil in, al moet ik zeggen dat ze ongeveer net zo lang meegaan. Mocht je lege cartridges en toners hebben kunnen zij deze ook voor je vullen. Dit al vanaf €4,-.