Maak kennis met de kwalitatieve doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms!

Zigzaglogo

Als bedrijf is het onvermijdelijk om administratieve documenten te moeten opstellen en bijhouden. Denk maar aan facturen, bestelbonnen, leveringsbonnen en meer. Het is daarom essentieel om papieren formulieren van hoogwaardige kwaliteit te gebruiken. Hierbij denken we aan doordrukpapier en kettingformulieren van ZigZag Forms. Dit zijn formulieren die zonder printer werken en juist daarom, erg praktisch zijn. In dit blog bespreken we de voordelen, het gebruik en de verschillende mogelijkheden die ZigZag Forms aanbiedt!

Wat zijn doordrukpapier en kettingformulieren?

Wellicht heb je al van deze producten gehoord, maar wat houden ze daadwerkelijk in? Doordrukpapier en kettingformulieren zijn papieren formulieren die gebruikt worden voor administratieve doeleinden. Doordrukpapier bestaat uit verschillende lagen en wordt gebruikt wanneer je een enkel document wilt kopiëren naar meerdere pagina’s zonder gebruik te maken van een printer. Wanneer je schrijft of typt op het originele document, wordt de inkt overgebracht van de bovenste vel naar het vel eronder. Dit kan tot 5 pagina’s gaan. Bij kettingformulieren zijn er meerdere vellen aaneengeschakeld in een boekje en worden geleverd met een genummerde pagina’s en een scheurrand.

Wat zijn de voordelen van doordrukpapier en kettingformulieren?

Het gebruik van doordrukpapier en kettingformulieren brengt verschillende voordelen met zich mee. Ze zijn bijvoorbeeld goedkoper dan het gebruik van een  printer. Ze zijn ook gemakkelijk om te gebruiken en beschikbaar in verschillende maten. Door de verschillende lagen papier en vellen ben je zeker van een goed archief. Bovendien zijn ze ideaal voor bedrijven die veel papieren administratie bijhouden en op zoek zijn naar efficiënte, duurzame en stressvrije oplossingen.

Hoe kies je de juiste doordrukpapier en kettingformulieren?

Wanneer het op het kiezen van de juiste doordrukpapier en kettingformulieren aankomt, zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld de grootte van het formulier en het aantal pagina’s en sets dat je nodig hebt. Bij ZigZag Forms bieden we verschillende formaten aan: A6, A5, A4 en A3 formaat en ze zijn beschikbaar in enkelvoudige, tweevoudige en drievoudige vellen. Verder bieden we ook bedrukte formulieren aan met jouw eigen logo, adres en bedrijfsgegevens.

Bestel jouw doordrukpapier en kettingformulieren bij ZigZag Forms!

Ben je overtuigd van de voordelen van doordrukpapier en kettingformulieren? Bestel deze dan nu bij ZigZag Forms! Wij leveren formulieren van hoogstaande kwaliteit en dat tegen een betaalbare prijs. Er is veel mogelijk op vlak van maatvoering, aantallen, bedrukkingen,… We bieden verschillende formule aan voor uw bedrijfsarchivering. De formulieren zijn eenvoudig in gebruik en goed voor het milieu omdat u geen inkt verbruikt. Onze formulieren zijn stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen.

Het gebruik van doordrukpapier en kettingformulieren brengt voordelen met zich mee voor elk bedrijf. Het is goedkoper, gemakkelijker en efficiënter dan het gebruik van een printer. Bij ZigZag Forms bieden wij verschillende opties bij verschillende maten en bedrukkingen aan zodat je de juiste keuze kan maken voor jouw bedrijf. Bestel nu en ervaar zelf hoe efficiënt en effectief deze formulieren werken.