Laat er licht zijn…neonlichten dus!

neonlampen te laten maken

neonlampen te laten maken

Neonlichten zijn niet langer alleen voor motels langs de weg en louche bars. Tegenwoordig duiken neonlichten op in de meest onwaarschijnlijke plaatsen… zoals bij mensen thuis! Dat klopt, dankzij een opleving in populariteit (en betaalbare prijzen) worden neonlichten onmisbare woonaccessoires. Maar waar moet je ze plaatsen? En hoe kun je ze gebruiken om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan je interieur? Lees verder om erachter te komen!

 neonlampen te laten maken

De woonkamer

Een van de beste plaatsen om neonlichten in je interieur te verwerken is de woonkamer. Per slot van rekening is de woonkamer meestal de plek waar mensen gasten ontvangen, dus je wilt er op zijn best uitzien! Overweeg een neonbord boven je televisie te hangen of er een aan de muur achter je bank te bevestigen. Je kunt zelfs creatief zijn en neonlichten gebruiken om een leuke zin te spellen, zoals “Game On” of “Hello, Beautiful”! Zorg er alleen voor dat je niet overdrijft… een klein beetje neon kan heel ver gaan!

De keuken

Neonlichten zijn ook een geweldige manier om je keuken op te fleuren. Als je een open kastconcept in je keuken hebt, overweeg dan wat kleurrijke neonlichten onder de planken aan te brengen om wat extra licht (en persoonlijkheid!) toe te voegen. Je kunt ook een bord ophangen met de naam van je gezin of je favoriete voedselgroep. Zorg er wel voor dat het bord hoog genoeg hangt, zodat het niet in de weg zit tijdens het koken!

De slaapkamer

Last but not least, vergeet de slaapkamer niet! Neonlichten kunnen precies de juiste hoeveelheid persoonlijkheid toevoegen aan deze gewoonlijk rustige ruimte. Misschien wil je een leuke zin boven je bed aanbrengen, zoals “Sweet Dreams” of “Love Life” Of misschien wil je iets subtielers, zoals kleine accentlampjes aan weerszijden van je hoofdeinde. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat het iets is waar JIJ blij van wordt… dit is tenslotte JOUW ruimte!

Neonlichten zijn niet langer alleen voor louche bars en motels langs de snelweg. Tegenwoordig zijn ze een steeds populairder woonaccessoire…en met reden! Ze zijn relatief betaalbaar, ze zijn er in een groot aantal kleuren en stijlen, en ze kunnen echt helpen om wat persoonlijkheid in je interieur te brengen. Dus of je ze nu gebruikt om een leuke zin te spellen of gewoon wat extra licht toevoegt aan je ruimte, wees niet bang om licht te laten schijnen…neonlichten wel te verstaan! Heb jij een leuk idee op neonlampen te laten maken? Bekijk eens de website van The Neon Company.